Fizetési lehetőségek

A www.biospot.hu oldal többféle fizetési lehetőséget engedélyez. Ezek a következők:

Online bankkártyával (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Ha az Online bankkártyával menüpontot választotta, akkor kötelezően ki kell töltenie űrlapot a bankszámla adataival egy titkosított oldalon.

A Visa vagy Mastercard logóval ellátott bankkártya/hitelkártya (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) a "3-D Secure" rendszeren keresztül történik.

-  A "3-D Secure" biztosítja, hogy az Ön bankkártyájával kapcsolatos semmilyen információt ne lehessen tárolni, még egy pillanatra sem, a boltok szervereire, vagy a bármilyen fizetési proceszorra, mert ezek az adatok egyenesen a Visa és MasterCard rendszeréhez kerülnek.

Online, egyenlő részletekben történő, kamat nélküli, vásárlási kártyával.

A kártyaszám megadása után, a fizetési processzor oldalon, a rendszer automatikusan érzékeli, ha a kártyával lehet fizethet részletekben, és megjeleníti a listát, ahol ki lehet választani a kívánt számú részletben

A BCR által kiadott kártyával:

A BCR által kiadott vásárlási kártyával nagyon könnyű és egyszerű a váráslás! Részletekben fizethetsz kamat nélkül!

Fizess BCR kártyával a www.biospot.ro oldalon és fizess 6 részletben esetén kamat nélkül! Sőt, évente 1% pénzvisszafizetésben részesülsz

Ki fizethet részletekben? Minden BCR kártyával rendelkező vásárlót, ingyen regisztrálnak a Kamat visszafizetési programba. A programba a következő hitelkártyák szerepelnek 0% kamattal:

  • JÓ FIZETÉS Standard MasterCard vagy Visa
  • JÓ FIZETÉS Gold MasterCard vagy Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • BCR Wizz Air MasterCard
  • EPB Platinum vagy World Signia MasterCard

Az online fizetéshez válassza ki a "Online hitelkártyával" opciót, illetve adja meg a kívánt részletek számát. Az online fizetést a kibocsájtó bank végzi.

Szeretnél egy Jó fizetni hitelkártyát a BCR-től?

Igényelheted a  www.bundeplata.ro oldalon vagy 

Küldj SMS-t 1780 telefonszámra a “Card” szöveggel, és a bank munkatársai felveszik veled a kapcsolatot, vagy 

Hívdd non-stop az InfoBCR szolgáltatást a  0800.801.BCR (0800.801.227) telefonszámon. 

Jó vásárlást!

 

A Banca Transilvania (Programul Star BT) által kiadott hitelkártyával

Fizess a Star Card kártyával Banca Transilvania-tól a www.biospot.ro oldalon és a következőkben részesülsz:

  • 6 részletben történő fizetés kamat nélkül minden vásárlás esetén, ha részletekben való vásárlást választod
  • 0.3% a vásárlás értékéből a Puncte Star segítségével, ha a teljes fizetést választod
  • akár 56 napos garancia – minden tranzakcióra

A Star Card programba a következő hitelkártyák szerepelnek:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic és Visa Flying Blue Premium.

Még nincs ilyen kártyád? Igényeld a Star Cardot:

-  bármely Banca Transilvania fiókban

 

-  Online a www.starbt.ro oldalon

- Telefonon a Call Center BT: 0264 594 337 – telefonszámon minden mobilhálózatnak  vagy külföldön; 0800 80 CARD (2273) – a Romtelecom hálózatról

 

A BRD Finance által kiadott kártyával

Felejtsd el a forgalomban töltött időt és a zsúfolt üzleteket! A BRD Finance kártya segítségével ötletid már egy kattintással megvalósíthatóak, az otthonod kényelméből:

- válaszd ki a termékeket

- válaszd ki a számodra megfelelő fizetési lehetőséget és fizess teljes biztonságban:

a)    fizetési türelmi idő akár 47 nap :  0% kamat a türelmi idő alatt,  0% jutalék tranzakció.

b)   részletekben való fizetés 0% kamattal, kiválasztva a visszafizetési időt a pénztárcádhoz mérten és   0% kamat minden tranzakcióra.

Részletekért keresd a www.brdfinance.ro oldalt.

Az Alpha Bank által kiadott kártyával

Részletekben való fizetés 0% kamattal az Alpha Bank vásárlási kártyával (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Az Alpha Bank új szolgáltatása rugalmas megoldást nyújt a részletfizetésre.

Kényelem - a részletekben való fizetéshez nincs szükséged extra adatokra és papírokra. Csak ki kell választanod hány részletben szeretnéd kifizetni a vásároltakat.

Előnyös - a hitelkártyával kamat nélkül fizetheted ki a vásároltakat, ha a havi részlet mértéke egyenlő az összár elosztva a kiválasztott hónapok számával. Ha más típusú tranzakciókat veszel igénybe, akkor szükséges a havi teljes összeget fizetni, ahhoz, hogy a kamat továbbra is 0% százalék legyen.

Rugalmasság - igényelheted a részletekben való fizetést ahányszor csak szeretnéd, a hitelkeretnek megfelelően. Miután visszafizeti a havi részleteket, a visszatérítendő összegek ismét elérhetővé válnak kártyaszámláján.

Szabadság - a részletben való fizetést minden partner cégnél felhasználhatod; szabadságod van kiválasztani a számodra legmegfelelőbb részletszámot; A havonta küldött kártya számlakivonata mutatja a jelenleg fizetendő összeget, illetve azt, mennyi van még hátra; ugyanakkor kérheted, hogy az átutalás ugyanabban a pénznemben történjen.


Görgetés