Általános feltételek

Általános feltételek

A cég adatai:

SC BIOSPOT BEAUTY SRL

CUI: RO 34191860

Cégjegyzék: J12/650/2015

Cím: I utca,109 szám, Szék, Kolozs megye

Munkállomás: Bucuresti utca, 85 szám, Kolozsvár, Kolozs megye, Románia

www.biospot.ro weboldal használata

A www.biospot.ro oldal látogatása, vagy erről az oldalról való vásárlás a következőkben felsorolt feltételek elfogadását implikálja. Ahhoz, hogy minden információt megtudjon, kérjük olvassa el figyelmesen a következő bekezdéseket. SC BIOSPOT BEAUTY SRL jogában áll változtatni és aktualizálni ezeket a feltételeket, és az újabb ajánlatokat, anélkül, hogy előző értesítést adna, vagy az indokokat megjelenítené. SC BIOSPOT BEAUTY SRL nehéz munka árán igyekszik a folyamatosan frissíteni a site-on szereplő információkat. Ezek ritkán tartalmazhatnak a valóságban nem teljesen megfelelő részleteket: a képek olyan kiegészítőket tartalmazhatnak, amelyeket a standard csomag nem tartalmaz; bizonyos leírásokat a kiszállító vagy gyártó által módosítható előző értesítés nélkül vagy kezelési hibákat tartalmazhat. Az oldalon feltüntetett minden ajánlat a készlet erejéig tart. Az Ön kérésének átvétele után tudjuk csak megerősíteni a rendelését.

Ugyanakkor SC BIOSPOT BEAUTY SRL fenntartja a jogot az esetleges gépelési hibák kijavítására. Kérjük az oldal minden használatánál olvassák el a feltételeket. A további használat magával vonja az esetleg változtatások elfogadását. A www.biospot.ro weboldal egésze a SC BIOSPOT BEAUTY SRL tulajdona, amelyet a szerzői jog védelme véd. Bármely elem használata, akkor is ha védő jelet tartalmaz, a SC BIOSPOT BEAUTY SRL írásos beleegyezése nélkül, a fennálló törvények szerint büntethető.

Titoktartás

A SC BIOSPOT BEAUTY SRL betartja az érvényben lévő adatok titoktartási előírásait; a www.biospot.ro és SC BIOSPOT BEAUTY SRL  megőrzi a vásárlói adatait és nem adja ki őket illetéktelen helyekre. Ezeket csak a ügyfeleikkel való kommunikációra, illetve értesítésre és informálásra használja. www.biospot.ro és SC BIOSPOT BEAUTY SRL nem támogatja a SPAM-et, nem adja ki a személyes adatokat másnak, nem használja fel, nem árulja, nem cseréli el a weboldalon megadott e-mail címeket, nem hozza nyilvánosságra az Ön e-mail címét az Ön beleegyezése nélkül.

Minden felhasználó kérheti, az e-mail címe törlését a www.biospot.ro weboldalról használat után. Ezt kérheti telefonon vagy e-mail segítségével. SC BIOSPOT BEAUTY SRL nem vállalja a felelősséget az információk elvesztéséért bizonyos rendszeri hibák miatt, vagy egy harmadik személy intézkedései miatt.

Informatív megjegyzés a személyes adatok feldolgozása és védelmére vonatkozóan

Ahhoz, hogy a www.biospot.ro weboldal használata pozitív tapasztalat legyen, illetve, hogy rendelések felvétele és kiszállítása sikeres legyen, bele kell egyeznie, hogy a SC BIOSPOT BEAUTY SRL feldolgozza adatait a következő romániai törvényrendeletek szerint: 677/2001 és 506/2004.

A 677/2001 törvénynek megfelelően, amely a személyes adatok feldolgozását és kiadását szabályozza, a SC BIOSPOT BEAUTY SRL a Ön illetve családtagjai személyes adatait, a rendelések sikeressége illetve saját statisztikák készítésére használja fel.

Az ügyfélnek kötelező megadni a személyes adatokat a sikeres rendelés és kiszállítás érdekében. Ennek megtagadása a rendelés sikertelenségét vonja maga után.

A 677/2001 számú törvénynek megfelelően Önnek hozzáférési joga van az adataihoz, és joga van a jogszolgáltatáshoz fordulni. Ugyanakkor megtagadhatja a személyes adatok feldolgozását, illetve kérheti azok törlését. * Ebben az ügyben egy írott, dátumozott, aláírt dokumentummal fordulhatnak a következő címre: , SC BIOSPOT BEAUTY SRL, Padurii utca, 5E szám ,19 lakásszám, Kolozsvár, Kolozs megye. Továbbá fennáll a jogszolgáltatáshoz fordulás joga. Az Ön adatai nem lesznek más országba továbbítva.

Ha valamely személyes adat hibás, kérjük minél előbb értesítsen minket.

*Megjegyzés: minden személynek jogába áll megtagadni a személyes adatainak a feldolgozását. Ez kizárható bizonyos törvény által előírt helyzetekben (pl. pénzügyi és adóügyi feldolgozás, a rendőrség, az igazságszolgáltatás, a szociális biztonság). Ennek következtében ez a megjegyzés nem jelenhet meg ha a feldolgozásnak kötelező karaktere van; ugyanakkor minden személynek jogában van ellenkezni a saját adatai felhasználása ellen bármilyen marketing célra, anélkül, hogy megindokolná azt.


Görgetés