A diszkontrendszer

Ahhoz, hogy a kedvenc termékeihez kedvezményes árakon hozzájusson, lehetőségeket kínálunk fel Önnek, hogy jelentős, sőt állandó jellegű kedvezményes árakat szerezzen a honlapunkról rendelések esetén.

Íme 4 mód arra, hogy pénzt spóroljon meg:

Comentariu Produs

Hozzászólás a termékekhez

Jelentkezzen be a saját felhasználói oldalára, és írjon hozzászólást a kipróbált termékekhez. Írja le néhány mondatba a termék használatának élményét, és azt, hogy milyen eredményeket ért el. A hozzászólás ellenőrzése után egy 5%-os kedvezményutalványban részesül, amelyet a kiállítás napjától számított két hónapon belül lehet felhasználni.

*Minden hozzászólásért egy külön utalvány jár, ám ezek nem lehet együttesen felhasználni, hanem minden rendeléshez csak egyet.


Video sau foto produse inainte si dupa folosire

Fényképes vagy videós ajánlás

Készítsen fényképeket vagy rövid videót a termékek használata előtt és után. Ezeket küldje el nekünk e-mailben, és az engedélyével ezeket közzé tesszük az oldalunkon. Cserébe egy 10%-os utalvánnyal lepjük meg, amelyet egy éven belül használhat fel, bármely rendelésénél az oldalukról.


Discount pentru cantitate

Mennyiségi kedvezmény

Vásároljon nagyobb mennyiséget ugyanabból a termékből, és kedvezményben részesülhet. Kísérje figyelemmel a termékek adatlapján a Többet rendel, kevesebbet fizet kiírást, ahol egy táblázat segítségével megnézheti mennyi kedvezményben részesül.


Distribuie experienta ta cu Biospot pe retelele sociale.

Megosztás és Kedvelés- megosztás a közösségi hálózatokon 

Oszd meg nyilvánosan ismerőseiddel a Biospot oldaláról rendelt termékekkel kapcsolatos tapasztalataidat: Facebook, Instagram, Pinterest, Google+ oldalalakon, felhasználva a #Biospot.hu címkét. Erról küldj nekünk egy PrintScreent az office@biospot.hu e-mail címre és egy 5%-os kedvezményutalványban részesülsz, amit a kiállítás időpontjától számított két hónapon belül használhatsz fel.

*Minden megosztásért egy külön utalvány jár, ám ezek nem lehet együttesen felhasználni, hanem minden rendeléshez csak egyet.Görgetés