Miért Biospot

Válaszd a Biospot.hu-t és meglátod, hogy érdemes

A Biospot oldalán megtalálod a legeladottabb görögországi természetes kozmetikumokat a bőr, haj és arc ápolására. Többszáz elégedett vásárló a bizonyíték.

Mivel mi is megvagyunk győződve a hatékonyságáról, a következő szolgáltatásokat nyújtjuk neked:

Garantia Calitatii Biospot

Az elégedettség garanciája

14 nap áll rendelkezésedre, hogy visszaküldj egy terméket ha meggondoltad magad. A visszaküldés ingyenes, a kiszállítóink segítségével valósul meg, a pénzt pedig a termék megérkezése után maximum 15 nappal visszautaljuk a bankszámládra. Ugyanakkor választhatod a termék kicserélését egy másik termékkel. A garancia igénybevételéhez a termék csomagolása felbontatlan kell legyen. Email-on vagy telefonon értesíthetsz minket, ha ezt a szolgáltatást igénybe szeretnéd venni. 


Garantia Calitatii Cosmeticelor Naturale

Minőségi garancia

Minden termék tesztelve volt, mielőtt az online áruházunkba érkezett volna. Folyamatosa a legjobb természetes kozmetikumokat keressük, azért, hogy megőrizhesd az arcod és bőröd szépségét. Nem dolgozunk olyan cégekkel, amelyek nem tudják bizonyítani a termékük származási helyét, és összetevőiről nem adnak pontos információkat. A Biospot oldalán elérhető termékek nem tartalmaznak növényvédő, rovarölő szereket, továbbá nem tartalmaznak parabéneket, ásványi olajat, paraffint, vazelint, szilikonokat, propilén-glikolt, és genetikailag módosított növényeket.

Ha valamilyen okból mégis elégedetlen vagy valamilyen termékünkre, akkor 14 napon belül visszaküldjük a pénzt a bankszámládra. Ehhez telefonon vagy email-en értesíthetsz bennünket.


Garantia Livrarii Produselor Cosmetice Naturale

Szállítási garancia

Ha valamilyen okból a termék sérülten érkezik meg hozzád, a terméket kicseréljük, vagy visszaadjuk a pénzt. Arra kérünk, hogy ilyen esetben értesíts minket telefonon vagy eamil-on, ahhoz, hogy megtehessük a kellő lépéseket.


Livrare Gratuita Produse Cosmetice Naturale

Ingyenes kiszállítás

20 000 Ft felett, minden rendelést ingyen kiszállítunk.

A kiszállítási feltételeknek megfelelően


Livrare Cosmetice Naturale la timp

Időben való kézbesítési garancia

Minden rendelés időben indul el a raktárunkból (a 11:00 óra előtt leadott rendelések aznap, a 11:00 óra után leadott rendelésnek másnap indulnak útnak). Abban az esetben  ha a rendelés nem érkezik meg időben (maximum 5 nap belül a rendelés felvétele után), 10%-os kedvezményben részesítünk a következő rendelésnél. Még akkor is, ha olykor nem a mi hibák, próbálunk mindent megtenni azért, hogy a nálunk vásárlás egy jó élmény legyen.


Produsele tale preferate pe rafturile noastre

A kedvenc termékeid a polcainkon

Van olya termék, amely betartja az általunk felállított kritériumokat és amit szívesen látnál a Biospot oldalán? Írj meg nekünk a office@biospot.hu  e-mail címre, és megpróbáljuk figyelembe venni ezeket a kéréseket a további termékbővítéseknél.


De unde provin produsele cosmetice naturale comercializate pe Biospot.ro

Honnan érkeznek a Biospot oldalán forgalmazott termékek?

Vigyázunk arra, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk a vásárlóinknak. Ezért elismert görög természetes kozmetikumokat gyártó vállalatokkal dolgozunk, mint a:

MACROVITA          OLIVELIA


Consiliere Gratuita Beauty

Ingyenes tanácsadás

A Biospot csapata folyamatosan az egészséges életmódot kutatja. Ha bármilyen kérdésed van a termékek használatával kapcsolatban, akkor hívhatsz minket a 0040747.490.056-os telefonszámon vagy office@biospot.hu e-mail címen. Minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Küldj nekünk e-mailtGörgetés