Kiszállítás

1.1 A termékek a rendelés regisztrálását követő 2 és 5 nap között belül a vásárlóhoz kerülnek.

Igyekszünk minél hamarabb eljuttatni a vásárlóknak a rendeléseket. Minden 11:00 óra előtt beérkezett rendelés (munkanapokon) 2 és 5 nap között belül kézbesítve lesz. A szombaton és vasárnap beérkező rendeléseket hétfőn regisztrálják munkatársaink, tehát ettől az időtől számítandó a feljebb leírt időintervallum.

A szállítási cím a megrendelés elküldése előtt lesz kitöltve, a weboldalon feltüntetett űrlap segítségével. A szállítási cím megegyezhet a számlázási címmel, ám az az opció is fennáll, hogy a számlázási cím ettől eltérő legyen. Kérjük az űrlapban szereplő információkat töltse ki (a postakódot is), és ellenőrizze őket, hogy a megfelelő helyre tudjuk eljuttatni a termékeket.

1.2 Szállítási költségek

A szállítási költségek változhatnak a célállomás, a csomag mérete és súlya függvényében. A szállítási költségek a futárcégek által vannak szabályozva. Ez kifizethető a CÉLÁLLOMÁSON (a vásárló által) vagy a FELADÁSNÁL ( ebben az estben a szállítási díj hozzáadódik a számlához; ennek az eljárásnak az előnye a szállítási költségek csökkentése a SC BIOSPOT BEAUTY SRL és a futárcégek szerződése alapján). Jelenleg minden 1 kg-nál kisebb csomag kiszállítási díja az országon belül 1599.99 Ft (ehhez még hozzáadódhat a plusz km-ek díja, vagy az utánvételi díj, ha ezt a metódust választja).

1.3 A 20 000 ft feletti rendelés kiszállítási díja INGYENES

A 20 000 ft érték alatti rendelések esetén, az egyezményes kiszállítási díj 1599.99 ft a gyorspostán (ez nem tartalmazza a plusz km-eket vagy a plusz súlyt)

Ezek a költségeket nem a SC BIOSPOT BEAUTY SRL által előírtak, és nem a cégünket illetik.

1.4 Általános visszatérítési feltételek

Internetes vásárlás esetén, az O.G. 34/2014 romániai törvény értelmében, minden visszaküldhető, ha a termék nem felel meg a vásárló elvárásainak. A termékeket 14 napon belül lehet visszaküldeni, az eredeti csomagolásba. A pénzvisszafizetés maximum 14 napon belül történik, az fogyasztó írásos formában történő felmondását követően. A visszatérítés elindításához, ki kell töltenie az oldalon levő ‘’Visszatérítési űrlap’’-ot.

Azon termékek esetében, amelyek nem egyeznek meg a weboldalon feltüntetett termékkel, visszatéríthetőek az ügyfél bármilyen további költsége nélkül, miután ezt írásban közölte cégünkkel. A kliens kérheti a termék árának visszatérítését, vagy kicserélését a megfelelő termékkel.

A visszaszolgáltatott összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket.  Nem fogadunk visszatérítésre olyan termékeket, amelyek karcolás, kopás vagy bármely más sérülés jeleit mutatják, valamint részben kifogyasztott termékeket sem váltunk vissza.

A termékek csak az eredeti csomagolásban, minden tartozékkal együtt (kézikönyv, garancia) küldhetőek vissza. A szakadt csomagolás vagy a tartozékok megsemmisítése lehetetlenné teszi a visszatérítést. Ezekben az esetekben a SC BIOSPOT BEAUTY SRL nem vonható felelősségre.

A fent említett szállítási költségek kifizetése a vásárló felelőssége. Ha a termék egy olyan időszakban volt megrendelve, amikor ingyenes szállítási kedvezmény volt, és a terméket visszaküldik, a szállítási költséget is állnia kell az ügyfélnek. A visszaküldés költségeit teljes egészében a vásárlónak kell megtéríteni. Ha a visszaküldött csomag szállítási költségét a célállomáson való fizetési opcióval küldi vissza, egy újabb számlát állítunk ki Önnek a szállítási díjjal.

Miután kitölti a ‘’Visszaküldés űrlap’’-ot, kérjük küldje el gyorsfutár segítségével a következő címre: SC BIOSPOT BEAUTY SRL, Bucuresti utca, 85. szám, Kolozsvár, Kolozs megye. A csomagra kérjük feltüntetni a ‘’Termékvisszatérítés’’ feliratot, és az RMA kérelem számát.  Az ügyfél felelős a termék csomagolásáért és a szállításhoz szükséges dokumentumokért.

Figyelem: A termék visszatérítése készpénzben nem lehetséges. A fizetés az ügyfél által megadott bankszámlára történik.

Bővebb információért hívhatja a 0040747.490.056- es telefonszámot (munkaidő szerint), vagy írjon nekük e-mailt az office@biospot.hu címre.

Megértését köszönjük!

A Biospot csapata


Görgetés