All Blog News

14 ÉRDEKESSÉG A MENSTRUÁCIÓS KEHELYRŐL

A menstruációs kehely egyre népszerűbb lett Romániában, ugyanis egy hatékonyabb és olcsóbb alternatíva, mint a tamponok és betétek (a cikk megírásakor 5.000 és 30.000 közé tehető a Google-s rákeresések száma erre a témára). Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy miért ez a ,,jövő’’ és miért érdemes neked is beruháznod egy ilyen termékbe.
Bővebben

Hogyan készítsük fel bőrünket, arcunkat és hajunkat az őszre?

Vissza a valósághoz… a nyár elmúlt, vissza kell térned az iskolába vagy a munkahelyre, az osztálytársakhoz, kollégákhoz, főnökhöz. Újra kezdődik a zsúfolt időszak, úgy érzed semmire sincs időd, megint vakációra van szükséged!A bőr elveszti fényességét, a hajad dehidratált lesz, és szükséged van egy időpontra a kozmetikushoz vagy fodrászhoz… Mindezeket a problémákat megoldhatod meghitt otthoni környezetben is. Légy lenyűgöző idén ősszel!
Bővebben

Top 5 otthon elkészíthető szappanok

A boltokban található szappanok legtöbbje olyan kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek miatt habosak és jól tisztítanak, ám a bőrnek ártalmasak, hiszen irritációt is okozhatnak. A nagymamáink által készített szappanok voltak az igazán egészségesek, hiszen természetes illóolajokat és zsírokat használtak fel.
Bővebben

Mit jelent az UVB, UVA vagy SPF?

Talán már elgondolkodtál azon, mi lehet a különbség az UVB és UVA között? Az UVB sugaraknak fontos szerepük van a D-vitamin képzésében. Ez megelőzi a rák kialakulását, erősíti az immunrendszert és szabályozza a hormonháztartást. Ugyanakkor ez segíti a barnulást, azáltal, hogy serkenti a melatonin képződését, ami védőrétegként funkcionál a nap okozta bőrsérülések ellen. Túl hosszú napozás után, ezek miatt lehetnek égési sérüléseink.Az orvosok
Bővebben
Görgetés